вівторок, 27 березня 2018 р.

         22 березня у Перетіцькому НВК «ЗШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» відбулося засідання семінару-практикуму для вихователів-методистів ДНЗ та заступників директорів НВК «школа-дитячий садок».
Фото Ірины Шукатки.




 Семінар – практикум розпочався цікавою та захоплюючою екскурсією закладом, яку провела учениця 9 класу Яна Кійко.
Фото Ірины Шукатки.         У теоретичній частині методист Сокальського РМК     Шукатка І.Є. висвітлила питання науково-методичного супроводу реалізації наступності дошкільної та початкової освіти. Заступник директора з навчально-виховної роботи Павлів Н.Б. поділилася досвідом роботи з теми «Створення єдиної перспективної системи щодо реалізації питання співпраці між дошкільною та початковою освітою».
       
У практичній частині присутні переглянули роботу вихователя із дітьми старшого дошкільного віку та учнів початкових класів. Вчитель образотворчого мистецтва Іванойко Г.В. провела майстер-клас із слухачами «Виготовлення великоднього кошичка із фетру», де всі охочі спробували зробити свій оригінальний кошик.
        Керівник семінару-практикуму Шукатка І.Є. провела педагогічний тренінг «Наступність у роботі дитячого садка і школи», де слухачі розв’язували цікаві завдання та вправи, ділилися думками з питання впровадження Державного стандарту початкової освіти, який визначає основні засади й підходи до навчання в початковій школі.




Немає коментарів:

Дописати коментар