пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

Екскурсія в шкільну бібліотеку

Фото Nataliia Pavliv.



9 лютого дошкільнята Перетіцького НВК побували на екскурсії в шкільній бібліотеці.
Шкільний бібліотекар Іванойко Г.В. спільно з сільським бібліотекарем Мартинюк Б.В. та учнями 4 класу Коблик С. та Голібродою Д. провели для дошкільнят пізнавальне заняття про книги та ознайомили дітей з творчістю дитячого письменника Олександра Зімби.
Спочатку бібліотекарі ознайомили дітей з бібліотекою, розповіли про різноманітні книги та підручники. Під час заняття до малят прийшли в гості герої казки "Півник та двоє мишенят". Мишенята розважали малюків різноманітними конкурсами та забавами: загадували загадки, проводили ігри "З якої казки?" та "Знайди відмінності", в яких діти брали активну участь. Дуже тішилися Мишенята таким розумним малюкам, але найбільшим випробуванням було для дошкільнят ,,лікувати хворі книжечки,, які принесли з собою ,,Мишенята,, Діти не розгубилися, швиденько знайшли ,,Лікаря,, та полікували їх.
З великим захопленням малята провели час в шкільній бібліотеці, побачили велику кількість книг, а майбутні першокласники мали змогу побачити та погортати сторінки майбутніх підручників.
Наприкінці заняття бібліотекар всіх вгостила різноманітними смаколиками.

Фото Nataliia Pavliv.
Фото Nataliia Pavliv.

Фото Nataliia Pavliv.

Немає коментарів:

Дописати коментар